Köszöntöm honlapomon! 

 
Út a szépség felé...

A "szépség" fogalmának valódi jelentése még ismeretlen volt számomra 18 évesen, mikor édesanyám elkisért egy  balassagyarmati kozmetikába szempillafestésre. Neki köszönhetem, hogy megismerhettem első főnök- asszonyomat, Kati nénit, akinek szintén sok szép és hasznos munkanapot köszönhetek. Rengeteget tanultam tőle a kozmetikus szakma világáról.
1996-ban végeztem Budapesten a kozmetikusképző iskolában, és még azon a nyáron lehetőségem nyílt egy rétsági szalonban dolgozni. A kezdeti nehézségek ellenére érdeklődést és elégedettséget tapasztaltam a vendégek részéről a munkámmal kapcsolatban. Sokan közülük a mai napig is állandó vendégem maradt.
Igyekszem mindig a tőlem telhető legjobbat és legszebbet nyújtani a vendégeimnek. Szeretem a kihívásokat és ezeket a vendégek és magam javára fordítom. Folyamatosan részt veszek és én is szervezek bemutatókat. Fontosnak tartom a jövő kozmetikusainak nevelését, képzését. 2007-ben mestervizsgát tettem és azóta tanulóképzést is vállalok. Ez egy állandóan megújuló ágazat, melyet hivatásomnak tekintek, ezért folyamatos képzéseken veszek részt, hogy haladni tudjak a gyors fejlődéssel.
 

2004-ben ismerkedtem meg az olasz Vagheggi termékekkel egy kedves barátnőm jóvoltából, aki abban az évben kezdte el ezt forgalmazni.
Kérésére területi képviseletet vállaltam, ami szintén sok munkával jár. Szalonomban azóta használom és forgalmazom a Vagheggi termékeket, alkalmazom az olasz masszázstechnikákat, kezeléseket. Vendégeim visszajelzései elégedettségről tanúskodnak a minőségi, de elérhető áron beszerezhető anyagokról.
Nyitott vagyok az újdonságokra, hiszen ez a fejlődés alapja. Szeretem a szépet adni és kapni is. Azon szerencsés emberek közé tartozom, akiknek a munkájuk a hivatásuk is, a munkám örömmel tölt el. Sok támogatást kapok a vendégeimtől, ezért nekik jár a legnagyobb köszönet, hogy az elmúlt 13 évben megtiszteltek a bizalmukkal!


 

|www.szepsegem.hu | bea@szepsegem.hu | webmester | copyright |
-